Servisní prohlídka s výměnou oleje, výměna prachového a pylového filtru

Kvalita filtru je významným faktorem ovlivňujícím výkon a spotřebu motoru. Audi olejové filtry jsou vyrobeny z prověřených materiálů s vysokou tepelnou odolností a jsou tak extrémně odolné proti dlouhodobému mechanickému namáhání a agresivním složkám motorového oleje. Spolehlivě odstraní z oleje všechny nečistoty. Použitím Audi olejových filtrů můžete předejít nadměrnému opotřebení či dokonce poškození motoru.

Kvalita vzduchu ve vozidle výrazně přispívá k celkové pohodě cestujících. Audi prachový a pylový filtr s vrstvou aktivního uhlí dokáže vedle prachu a pylu lépe zachytit také spory, bakterie a škodlivé plyny (ozon, benzen). Protože se účinnost filtru s časem snižuje, je třeba myslet na jeho pravidelnou výměnu.

Cena zahrnuje úkony předepsané výrobcem pro pravidelnou servisní prohlídku s motorového oleje při 30 000 km a pro výměnu prachového a pylového filtru, olejový filtr, motorový olej v předepsaném množství a prachový a pylový filtr. Nezahrnuje jakékoliv dodatečné práce ani odstranění případně zjištěných závad.